Wie wij zijn

Yachtcharter Huibers is een gedreven onderneming op het gebied van de watersport. Ons doel is om u als huurder op een onvergetelijke manier kennis te laten maken met de watersport. Wij zijn een familiebedrijf wat veel persoonlijke aandacht en attentie geeft aan u als gewaardeerde klant. Wij willen u als klant de beste ervaring meegeven op ál onze huurboten. Wij zijn gevestigd in Heukelem.

alijda en jan huibers - yachtcharter huibers leerdam

Het Yachtcharter Huibers team

Jan Huibers heeft het meeste vaarwater in zijn bloed. Hij begon op zijn 16e al met varen op een kustvaarder waarmee hij van diep in Polen naar Denemarken of van Londen naar Portugal voer. In die tijd heeft hij ondanks verschillende stevige stormen een liefde opgevat voor de zee en het varen. Een liefde die nooit meer weg zal gaan. Later is Jan overgestapt op de binnenvaart en een korte tijd later toch op de wal bij een scheepswerf aan het werk gegaan. Door de ervaringen van zijn arbeidsverleden houd hij er van om zoveel mogelijk zelf te doen aan onze motorjachten. Indien u een vaarinstructie krijgt zult u dat merken ook! Een echte zeevaarder in hart en nieren die u graag in aanraking doet komen met de watersport.

Naast Yachtcharter Huibers is Jan ook eigenaar van Rijschool Huibers. In de wintermaanden en terwijl de yachtcharter gasten met de motorjachten weg zijn helpt hij graag op zijn eigen betrokken manier leerlingen aan hun rijbewijs.

Alijda Huibers is de vrouw van Jan Huibers, zij is na het behalen van de opleiding directiesecretaresse aan de slag gegaan bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in laboratoriumapparatuur. Hier werkt ze nog steeds met veel plezier. Door de groei van Yachtcharter Huibers zijn haar werkdagen wel gereduceerd naar 2,5 dag per week. De rest van haar tijd stopt ze met alle plezier en passie in Yachtcharter Huibers. Op kantoor verzorgt zij de administratieve zaken en op de haven zorgt zij ervoor dat de boten representatief en vaarklaar zijn voor de gasten. Alijda hecht dan ook veel waarde aan tevreden gasten. Haar doel is om al haar gasten het volledig naar hun zin te maken zodat zij de vrijheid kunnen ervaren!

Samen hebben Jan en Alijda Huibers drie kinderen. Een dochter en twee zoons (een tweeling). Deze worden door Jan vaak ‘de smurf’ en de ‘twee draken’ genoemd.

Yachtcharter Huibers beschikt ook over personeel. Er zijn twee kapiteins in dienst. Deze zijn beschikbaar voor gasten die met een kapitein willen varen. Ook zijn er twee extra schoonmakers in dienst om de boten tiptop in orde en altijd netjes en in de beste conditie op te kunnen leveren.

Bij Yachtcharter Huibers bent u in goede handen. Geniet van de Hollandse natuur en historie vanaf het water, u zult er nooit op uitgekeken raken. Wij zien u graag verschijnen!

Benieuwd naar gasten die u voor zijn gegaan? Bekijk ons gastenboek, en vind ons ook op facebook.