Altijd aanwezig: Info over ´De Royal´

Eén van onze motorboten is: ‘De Royal’ dit motorjacht is 14,99 meter lang en 3,85 meter breed en van alle gemakken voorzien. De meest luxueuze boot uit onze vloot tot op heden!! Met dit nieuwe vlaggenschip van Yachtcharter Huibers tillen wij het begrip luxe naar een ongekend hoog niveau!

Zo zijn er ruime slaap kajuiten, een groot woongedeelte, voldoende opbergruimte, en twee grote badkamers. Allemaal met een een super-de-luxe afwerking schip waar het ultieme vakantiegevoel vanaf straalt. Geniet op het riante achterdek (met koelkast binnen handbereik) van dit prachtige schip en de ondergaande zon. Een ideaal schip voor iedereen die de vrijheid op een zo comfortabele manier wilt ervaren.

Deze boot is geschikt voor de beginnende en de gevorderde watersporter. De boot is vaarbewijs vrij. Dit betekent dat u geen vaarbewijs nodig heeft om ons schip te kunnen huren. Voor vertrek krijgt u van ons een uitgebreide uitleg van alle apparatuur en vaarinstructie zodat u met een veilig gevoel aan uw vakantie kunt beginnen.

Meer weten over ‘de Royal’? Bekijk de pagina over ons betaalbare huurschip.

Bezoek ook onze ‘Meest gestelde vragen‘ pagina of vraag gratis uw vrijblijvende brochure aan.

Liever telefonisch contact? Bel ons op:  06 – 4348 8453  /  085 – 1043 087.
Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Met een hartelijke groet,